100-кила-в-Black-and-White-piano-lounge-6

100 KILA откри с гайдари визитата си в Black and White Piano Lounge

Безспорно най-талантливият и обичан рап изпълнител 100 KILA предизвика истински фурор на участието си в Black and White Piano Lounge,пишат от PRofile interantional. Под невероятният съпровод на български гайди, стартира изявата на 100 KILA в най-модерният и луксозен пиано бар Black and White, който е част от Palms Merkur Royal, който е най-големият развлекателен комплекс на Балканите и се намира в Grand Hotel Millennium.

Посетителите на Black and White Piano Lounge останаха очаровани от изявата на 100 KILA и споделят, че пиано барът от откриването си до сега, няма слаба вечер и случайни гости. Сред Вип гостите се откроиха Оля Ускова, председател на Руския бизнес клуб в България и лицензиант на бляскавите международни награди “Човек на 21 век”, Теодора Янева – собственик на beauty студиа, Цвети Чорбанова –  Мис Европа. 

След участието си, 100 KILA отседна във VIP апартамент в Grand Hotel Millennium на един от последните етажи, който е с гледка, която спира дъха. Сутрешното стори издаде звездата къде е отседнал!

Коментирай