Д-р Енджи Касабие казва „Не“ на диетите!“

Д-р Енджи Касабие казва „Не“ на диетите!

Повече от щастлив съм, че в навечерието на рождения й ден на книжния пазар в Книжарници Colibri от днес е новата книга на Д-р Енджи Касабие„Не“ на диетите!“

Може да закупите книгата на Д-р Енджи Касабие – „Не“ на диетите!от ТУК

Стремя се моите пациенти да разберат, че хармонията е най-важна. Към това вървим. Фокусът в живота не бива да е само върху храната или само върху външния вид. Трябва заедно, благодарение на правилния режим, да открием баланса, който ще доведе до здравословно хранене и добро самочувствие. Живеем в натоварен и забързан свят и всеки човек има своите проблеми, своите трудности… Важното е споделянето, говоренето, емпатията. Когато държим един демон вътре в себе си, той неминуемо се превръща в комплекс, който, без да усетим, започва да ни пречи в ежедневието. Най-голямата грешка е да се откажем. Нека да застанем лице в лице със страха. Трябва да преборим слабостите си, да преодолеем себе си. За тази цел е необходимо просто да намерим правилния събеседник, с когото да споделим.

Енджи Касабие

Излиза цялата в блясък и стил, като самата нея. След 10 годишен труд и прекосяване на границите между Бейрут и София Енджи и Рабих с малкия 9 месечен Раян живеят постоянно в София, България. През януари 2021 предстои отkриването на нейния собствен Lifestyle център в резиденция Анастасия.

Коментирай