Image_10255683_308_0

BTS – Корейска сензация идва в България

BTS е най-популярната група в света в момента

Корейската музикална сензация BTS идват в България! Всички седем членове на кейпоп групата ще пристигнат у нас за няколко дни. Това ще се случи в средата на следващия месец.

Причината за посещението на корейските звезди не е концерт. Момчетата от бандата ще снимат реклама в София, разбра още вестникът.

Популярните в цял свят изпълнители ще заснемат няколко видеа за популярна марка дъвки, които се произвеждат в родината им, а отскоро се предлагат и у нас.

Корейците ще пристигнат в България по покана на официалния представител на бранда. Бизнес дамата Цветомира Савова е получила уверение, че момчетата от BTS 100 процента ще дойдат в родината ни. Според наша информация звездите ще останат най-малко четири дни.

Посещението на BTS ще бъде тайно. Причината – кейпоп звездите имат десетки хиляди почитатели у нас, както навсякъде по света. Момчетата ще пристигнат при драконовски мерки за сигурност. От самолета те ще бъдат ескортирани директно до хотела.

Стаите им ще бъдат на отделен етаж и никой няма да има достъп до него. Корейските звезди няма да излизат от хотела освен за снимките. А пред стаите им ще има денонощна охрана, за да не може никой от феновете да се докосне до любимците си.

BTS са най-популярните изпълнители в света. Южнокорейците държат рекорда за най-много гледания на музикален клип в YouTube през първите 24 часа от издаването му. Видеото на първото им парче на английски език е гледано 98,3 милиона пъти.Момчетата от BTS са популярни не само по света, но и в родината си. Заради огромния престижен имидж, който правят на страната си, Южна Корея не смее да прати в казармата членовете на бандата.

Коментирай