Pirin Hotel & Spa

"Пирин Голф и СПА" хотел разполага с 12 Двойни стаи “Standard”, 50 Двойни стаи “Superior”, 4 апартамента "Junior",  3 Апартамента “Superior”, 2 Апартамента “Deluxe”.
От тях само 5 стаи са обзведени с отделни легла, а останалите са със спални.
Предлага се ограничена възможност за настаняване на допълнителни легла в стаите и апартаментите.

Семействата с 1 или 2 деца могат да се възползват от настаняване в две самостоятелни двойни стаи със свързваща врата помежду им. В този случай, децата ползват 50% намаление от стандартната цена на стаята за възрастни за съответния период. Възможностите на програмата са за настаняване на 8 семейства.

Удобства: кабелен и безжичен интернет, централна вентилация, TV, телефон, мини бар, електрическа кана, сейф, сешоар, телефон. Комплимент от селекция чай.

Луксозните бани са оборудвани  едновременно с вани и душ кабини.
Отделена със стъклен параван е зоната за тоалет с удобна и широка мивка, голямо огледало, сешоар и луксозна козметика. Специално място за кърпи, халати  и чехли. TV.

Допълнителните услуги включват рум сървиз и закуска в стаята. 

Западното крило на сградата представлява апарт хотел с ваканционни апартамента / Спа Студио и СПА Апартаменти с една, две или три спални /за продажба и отдаване под наем.

Ресторанти:
Основен ресторант  „Европейска кухня” /80 места и тераса със 70 места/.
За почитателите на източната кухня е „Вкусът на Азия”/50 места/.
Традиционно алпийско меню с блюда от дивеч, предлага ресторант „La Foret”/50 места/.

Баровете:
“Let’s bar”/20 места/, Лоби бар /100 места и тераса с 50 места/ - обзаведени са с меки дивани и красиви камини за непринудени срещи и вечери с приятели.

Семинарни зали:
3 семинарни зали, които се обединяват при запитване в общо простраство с пълно техническо оборудване и общ капацитет от 210 места, интернет, офис център и допълнителни над 15 помещения подходяши за съпътстващи зали и работа на групи.

Богатата палитра на услугите включва различни възможности за спорт, спа и фитнес, програми за красота и здраве с най-висок клас козметични продукти.