“Глътка здраве” с Енджи Касабие и Рабих ел Зейн във Фабрика за храна и танци

“Глътка здраве” с Енджи Касабие и Рабих ел Зейн във Фабрика за храна и танци

Представете си едно различно място, място което е пълна противоположност на това което ви заобикаля всеки ден. Място, което ви дава щастие, здраве и има сила, която да промени живота ви.
Проектът “Глътка здраве” с д-р Енджи Касабие и Рабих ел Зейн ще обедини от 5-7 юли почитателите на здравословния начин на живот и лайфстайл. С страхотни домакини са Фабрика за храна и танци. 

“Имаме голямото желание да ви разкажем за силата на чистия въздух, вода, слънце за нашето песто от коприва и семена, приложимо от закуската до вечерята за профилактика на носа с мед или масло” разказват с гордост Руслан  Радков и Галя – собствениците на Фабрика за храна и танци

В новия проект “Глътка здраве” д-р Енджи Касабие и Рабих ел Зейн “Мистър Ливан” ще обърнат внкмание на най-малките посетители – децата. Как да се хранят здравословно, какво е полезно да се хапва, да пием ли повече вода?  Полезни съвети и практични занятия сред природат. Когато пред нас застане възрастен, ние виждаме детето в него. Припомняме му за света, който е забравил и начина по който да се върне към него.

От 5-7 юли децата ще се насладят заедно със звездния диетолог д-р Енджи Касабие на истинска детска кухня за приготвяне на сушени плодове (при лошо време).

По време на здравословното събитие “Глътка здраве” с д-р Енджи Касабие гостите ще се потопят  в атрактивен сух басейн с 300 000 бр. топки, вечерно пяна парти. 

В сезона на светулките  тук може да се ходи  на лов (за светулки)

Деца приготвят сурови бонбони; Шоколадова работилница.Деца приготвят суши и сладолед.

Уъркшоп “Кожарско ателие”

Деца и родители могат да си изработят, собственоръчно, малки аксесоари от естествена кожа.

Какво ни прави специални?

Готови ли сте да изобретявате и преоткривате света?

Д-р Енджи Касабие и Руслан Радков ще ви покажат как от 5-7 юли във Фабриката за храна и танци?

По време на здравословното събитие д-р Енджи Касабие ще представи своята първа линия продукти за здраве и красота

Коментирай