Мисия усмивка в Занзибар

Мисия усмивка в Занзибар, Африка 2021

Мария Силвестър, д-р Венета Павлова и Атанас Лазаров:
“Успяхме и усмихнахме толкова много деца от Африка”

Два месеца подготовка, два месеца усилени преговори и уговорки.
Заминаването ни до Африка, Занзибар искахме да бъде по различно и запомнящо се от всички останали. Искахме да дарим усмивка на най-малките,най-сладките деца, деца израснали без родителска грижа и подкрепа.

Първия в мисията подари усмивка на децата от Занзибар, подкрепи г-н Георги Пасев, един от собствениците на лидерите в туристическия бранш Абакс и Екватор. Огромните кашони и обеми, над 50 на брой не се оказаха пречка, за да телепортираме от България в Африка.
Мисията ни не беше лека, изпипахме всеки един детайл, всяка една малка подробност.
И не съжаляваме.

Мощна подкрепа ни оказаха българския производител на натурален чай Ботаникъл. Ботаникъл е една от водещите компании в България за преработка на сушени билки и плодове и производство на чай, семейна фирма с повече от 25-годишна история. Лично на г- н Христо Байков за всички консултации, идеи и подкрепа.

Мисия усмивка в Занзибар

Посетихме и се докоснахме до над 350 малчугани от сиропитилището Bububu в Занзибар, сподели в своя инстаграм популярния експерт комуникации Наско Лазаров от Занзибар.
“Раздадохме много подаръци- над 500 четки и пасти подсигурени от Елгидиум, образователни игри и табла за орална хигиена, но най-важното бе, че Ева и Оги Павлови им дадоха знания-научиха ги как да мият своите зъби, какво трябва да спазват, за да бъде усмивката им здрава и щастлива.” каза д-р Венета Павлова, виновник за кампанията в Африка.

Мисия усмивка в Занзибар

Дарихме заедно с невероятните Мария Силвестър и Наско Лазаров палети от здравословен чай от Botanical tea, оризов чипс RiceUp!, дрехи от Pause u Flair и огромна морална подкрепа. Благодарим от сърце на туристическия ни гид от лидера Екватор Илия Христов, Галя Георгиева, мистър Мото Мабанга – хотел Верде Занзибар – клуб за членове. Огромни благодарности и за г-н Георги Пасев, собственик на туристическия оператор Абакс, на Деница Хубенова и Илко Петков – ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР И ОСНОВАТЕЛ НА „БОТАНИКЪЛ ЕУ“ ЕООД

Мисия усмивка в Занзибар

“Докосвайки се до децата на Африка, Занзибар ( израснали без родителски грижи ) и до майка Сузана, ръководител на сиропиталището Вububu, ние си тръгнахме по-добри, щастливи и удовлетворени, защото вече имаме нови приятели, които от тук нататък могат да разчитат на нас. Сигурни сме, че това е първата крачка в тази значима мисия да даряваме усмивки.” допълни пред медиите още д-р Венета Павлова, двигател на кампанията.

Мисия усмивка в Занзибар

Коментирай