PR на годината 2020

Голямата награда “PR на годината 2020” отиде при звездния Атанас Лазаров

Късно снощи на метри от морския бряг за XXVI поредна година креативния моден дизайнер Красимир Недялков връчи на официална бляскава церемония – Годишните награди за мода, стил и бизнес – Варна 2020.

Голямата награда “PR на годината 2020” е здраво в ръцете ми!
Една награда, която посвещавам на покойния ми баща Илия, знам и съм убеден, че ме гледа и се гордее отгоре. Благодаря ви Krasimir Nedjalkov Yanenka Luytskanova Biofresh Rose Oil че сте да мен! Варна винаги ме е вдъхновявала за работа и почивка” сподели в своя профил в Instagram @pr.lazarov

https://www.instagram.com/p/CCK-FAigTSU

“Човек на 21 век” и “Знаменитост на годината” са другите отличия на г-н Атанас Лазаров, който носи зад гърба си 15 годишен опит в сферата на модата, лайфсайл и туризма.

В специално селектирани 30 категории ще бъдат връчени статуетки на: дизайнер на годината, модна къща на годината, модел и фотомодел , фотограф, стилист, пиар, хореограф, актьор, певец и др.

Страхотната обстановка на MOONLIGHT се превърна в сцена на модата и красотата.

Престижните награди се провеждат по идея на креативния Красимир Недялков, единственият български дизайнер подгрявал Пако Рабан.
Водещ на церемонията бе харизматичният Кирил Аспарухов – носител на ,,Златен век-сребърен печат на Симеон Велики“, отличие от Министерството на културата.

Сред награденити на официалната церемония са се откроиха Яненка Люцканова и тв легенда Краси Минев, Цветан Ананасов, Виолета Донкова, Мира Матеева и Ники Колев.

Коментирай