ROLLMANN Summer 2021

ROLLMANN Summer 2021

Силуетът тази сезон е прибран и класически, с тенденция за леко стесняване в раменете и талията и по-къса дължина на саката. Саката за летните месеци на 2021 г. са в по-контрастни цветове. Особено актуални при тях са структурираните платове, както и комбинацията от студена вълна, лен и коприна.

Панталоните могат да бъдат самостоятелен елемент на облеклото или в комбинация със сако, а цветовата палитра е по-приглушена, като отново се появяват нюанси на червено, лилаво, синьо и сиво. Ленът е отново популярен и внася доза изтънчен шик специално при костюмите. Като допълнение към цялостния вид идват и елегантните памучни пуловери, в цветна гама, която е в унисон с тази на саката и панталоните.

Новото предложение на ROLLMANN FASHION за сезона се казва „mix and match” – възможност, която дава на господата свобода да комбинират сака и панталони в различни цветове и материи, и по този начин да изразят личният си стил още по-добре. За още по-голяма прецизност по отношение на силуета, господата могат да се възползват от услугата Made to measure – или всеки един продукт с марката ROLLMANN може да бъде изработен по индивидуални размери и изисквания на клиента. Богатото разнообразие от висококачествени платове, отличителните елементи като откопчаващи се илици, бродирани монoграми, копринена подплата и откопчаващи се копчета на ръкавите са сред допълнителните предимства на тази услуга.

Коментирай